ACVOcc

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Taula Territorial Virtual: Re-enfortint la intercooperació en context post covid-19

Descripció

De les necessitats detectades a la diagnosi que hem fet plegades, en sorgeix la necessitat de crear xarxes d’intercooperació que donin resposta a la situació social i econòmica que s’està donant.

Per aquest motiu des de l’ACVOCc organitzem una Taula Territorial Virtual per fer una crida a totes les entitats, projectes i institucions del Vallès Occidental per treballar possibles propostes d’intercooperació i intercanvi  entre les entitats de l’ESS, cooperatives i prescriptores en el nou escenari.


Esperem comptar amb la vostra participació!

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Taula Territorial Virtual: Re-enfortint la intercooperació en contest post covid-19

Sessió conclosa

24 de juliol de 2020

9:00 - 11:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

1.-Presentació: Contextualització del moment a través de les necessitats trobades a la diagnosi i entitats receptores del FESS (Fons d'Emergència Social i Sanitària) per crear el marc de treball.

2.-Treball per la intercooperació: Dinamització en grups de treball amb enfocs comuns per detectar necessitats i vies d’intercooperació.

3.-Tancament: Retorn de les propostes i posada en comú per seguir treballant plegades.


Un cop feta la inscripció (fins el dia 17 de juliol), per tal de preparar la trobada ens ajudaria que presenteu el vostre projecte o entitat omplint aquest breu qüestionari.

El dilluns 20, se us enviarà un mail perquè escolliu amb quines entitats us agradaria estar en els grups de treball. Els grups de treball estaran formats per dues entitats (persones inscrites) a una sala privada de Zoom, cada entitat participarà en 5 grups de treball diferents (intentarem el màxim possible que siguin les que heu escollit).

L'enllaç per connectar-vos se-us enviarà una vegada us hagueu inscrit.

Esperem la vostra participació!