Des de l'ACVOCc disposem d’una oferta regular de formació en economia solidària i cooperativisme per a totes les persones, tant per a aquelles que tenen ganes d’apropar-se a l’ESS per primera vegada o volen constituir un projecte econòmic amb altres persones, els col·lectius que estan engegant un projecte, i cooperatives que volen consolidar la seva activitat incorporant nous coneixements especialitzats. Les formacions que oferim estan descentralitzades en espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària del Vallès Occidental.

Oferta formativa

L'habitatge cooperatiu en cessió d'ús al Vallès: trobada d'administracions locals.

Inici de les sessions: 7 de juliol de 2021


Horaris: 10-12


Des de l’Ateneu es promou el cooperativisme d'habitatge en cessió d’ús i es pretén construir la base per encetar una col·laboració públic-cooperatiu-comunitària per abordar la qüestió de l’accés a l’habitatge a la comarca.

En aquest, sentit venim consolidant una xarxa entre les iniciatives existents al territori vallesà i creiem estratègic començar a teixir possibles aliances entre les administracions que esteu explorant la possibilitat d’implementar el model als vostres municipis.


Us convidem a una trobada virtual el dia 7 de juliol a les 10:00h per compartir experiències d’altres municipis i detectar possibles mesures i sinergies per mobilitzar l’habitatge cooperatiu al territori.


Comptarem amb la participació de:

  • Vanesa Valiño, cap de Gabinet de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Barcelona;

  • Ricard Torres i Montagut, arq. cap de Servei d'Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa;

  • Roser Massaguer i Malleu, Regidora delegada de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell;

  • Lena Vidal Corsà, arquitecta de l'Oficina d'Habitatge de la Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats (GSHUA).

Durant les properes setmanes us enviarem el programa detallat de la trobada i l'enllaç del zoom.