Des de l'ACVOCc disposem d’una oferta regular de formació en economia solidària i cooperativisme per a totes les persones, tant per a aquelles que tenen ganes d’apropar-se a l’ESS per primera vegada o volen constituir un projecte econòmic amb altres persones, els col·lectius que estan engegant un projecte, i cooperatives que volen consolidar la seva activitat incorporant nous coneixements especialitzats. Les formacions que oferim estan descentralitzades en espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària del Vallès Occidental.

Oferta formativa

Itinerari Segell Gestories

Inici de les sessions: 26 de abril de 2023


Horaris: 15h a 18h


Formació tècnica, gratuïta i online per a professionals de gestories per la renovació del Segell sobre l’Economia Social, Solidària i la fórmula cooperativa

A càrrec de ALC Assessors, Gracer, Facto i Col·lectiu Ronda.

6 JUNY 15-17 h

RENOVACIÓ DEL SEGELL

Impost de societats. Casos pràctics.

Habitatge cooperatiu en cessió d'ús a Santa Perpètua

Inici de les sessions: 1 de juny de 2023


Horaris: 18:30-20


Activitats de sensibilització per a la ciutadania i intercooperació amb iniciatives i grups de la comarca.

Arrelem Palestina a Catalunya: ocupació i apartheid

Inici de les sessions: 7 de juny de 2023


Horaris: 19h


El proper dimecres 7 de juny a les 19h, l'Ateneu Candela, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i el Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds (Associació Intenracional de Solidaritat i Cooperació) us convidem a una de les xerrades de la Gira Arrelem Palestina a Catalunya, que portarà per nom Arrelem Palestina a Catalunya: ocupació i apartheid.

Arrelem Palestina a Catalunya és el títol d’un cicle de xerrades organitzat pel Servei Civil Internacional de Catalunya i Suds – Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació, amb la col·laboració de membres de la Coalició Prou Complicitat amb Israel i la Comunitat Palestina de Catalunya, i gràcies al suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament. Aquest cicle de xerrades es duu a terme arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la situació d'ocupació i apartheid a Palestina. En aquest sentit, es pretén donar a conèixer les arrels històriques del colonialisme israelià, així com el desenvolupament i l’estat actual de la situació a Palestina, des d’una perspectiva de gènere i de defensa dels drets humans. 

La xerrada de l'Ateneu Candela anirà a càrrec d'Òscar Monterde, professor a la Universitat de Barcelona i Mazeed Khalilia, membre de la Comunitat Palestina a Catalunya.

L'entrada és lliure.