Des de l'ACVOCc disposem d’una oferta regular de formació en economia solidària i cooperativisme per a totes les persones, tant per a aquelles que tenen ganes d’apropar-se a l’ESS per primera vegada o volen constituir un projecte econòmic amb altres persones, els col·lectius que estan engegant un projecte, i cooperatives que volen consolidar la seva activitat incorporant nous coneixements especialitzats. Les formacions que oferim estan descentralitzades en espais comunitaris i seus de l’economia social i solidària del Vallès Occidental.

Oferta formativa

Descarbonització, sostenibilitat i gestió ambiental de les empreses

Inici de les sessions: 29 de setembre de 2021


Horaris: 10:00 - 13:30


La sessió, a càrrec de Maria Passalacqua, directora del Club EMAS (Associació d'organitzacions registrades EMAS a Catalunya) estarà enfocada a :

  • Introduir els elements claus de la sostenibilitat, en particular en relació a la petjada de carboni de la pròpia activitat.
  • Orientar de forma estratègica a les entitats participants tenint en compte els diversos programes, iniciatives i marcs dins dels quals les cooperatives podrien desplegar la seva acció en sostenibilitat.
  • Identificar i conèixer bones pràctiques i iniciatives que podrien inspirar al conjunt de les organitzacions per tal de reduir el seu impacte ambiental.
  • Treballar de forma conjunta un pla d’acció que pugui servir com a base per iniciar a considerar els aspectes de sostenibilitat i descarbonització de forma sistemàtica dins de la pròpia activitat.