ACVOcc

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Jornades Gestió Comunitària

Descripció

Jornades Gestió Comunitària.

17 de Març, presentació del llibre Perquè tot és de tothom amb Javier Rodrigo i Santi Eizaguirre

15 d'Abril Jornada de Gestió Comunitària: La lluita pels espais.

Amb la participació de diferents experiències del territori català.

La Jornada pretén ser un espai de construcció entre les diferents entitats i espais de la ciutat per començar a treballar la gestió comunitària d’aquests i altres possibles espais futurs. Posar sobre la taula les necessitats i els recursos de la ciutat. I com des de l’ESS podem construir i obrir portes conjuntament.

Parlarem de Gestió Comunitària, de Patrimoni ciutadà i compartirem una taula d’experiències amb diferents projectes d’arreu del territori català.Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Presentació del llibre: Perquè tot és de tothom.

Sessió conclosa

17 de març de 2023

18:00 - 20:00 H

Lloc

L'Obrera

Descripció

Jornada Gestió Comunitària

Presentació del llibre Perquè tot és de tothom amb Santi Eizaguirre i Javier Rodrigo.

El dia 17 de març, a l'Obrera, presentem el llibre "Perquè tot és de tothom", amb Santi Eizaguirre @xantieiza i Javier Rodrigo, que ens parlaran sobre la gestió comunitària de la cultura i l'economia solidària, on abordarem els reptes i dificultats de teixir cultura amb perspectiva comunitària. 


Els espais buits de les ciutats augmenten sense parar i les llistes d'espais buits que l'Ajuntament ha de cedir a entitats, associacions i moviments socials cada cop es fa més llarga i eterna.

Necessitem voluntat per trobar una nova manera de gestionar aquests espais, de manera comunitària i col·lectiva. Guarda't la data!