ACVOcc

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Estiu Cooperatiu

Descripció

Al juliol hem preparat un seguit de formacions diverses per tractar temes que us engrescaran:

  •  El cicle de les subvencions

            8/07  de 9.30 a 11.00 / Ponent Marc Vilanova de Facto


  • A la merda l'emprenadoria, hem vingut a transformar!

            15/07 de 9.30 a 11.00 / Ponent Eudald Griera de l'Eixida


  • Resiliència Informàtica o perquè una llanterna vol la nostra llista de contactes 

            22/07  de 9.30 a 11.00 / Ponent Anna Castro


  • Com les entitats d'ESS podem contractar persones migrades en situació irregular

            29/07 de 9.30 a 11.00 / Ponent Karim Sabni El Garraf portaveu de Girona Acull


******************************** Les formacions són virtuals****************************************************

Cartell
Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

El cicle de les subvencions

Sessió conclosa

8 de juliol de 2021

9:30 - 11:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

Objectiu: Definir estratègies de treball que facilitin aquests processos, alhora millorant les metodologies de presentació per tal de garantir que s’adeqüin a les bases de cada convocatòria i que plasmin de forma correcte els seu projecte i escalin el pressupost de forma coherent amb l'activitat i la capacitat justificativa.
Estructura de la sessió:
• Què són i quines tipologies de subvencions existeixen.
• Introducció al cicle de subvencions (Cerca, presentació, reformulació, seguiment i justificació)
• Com es cerquen les convocatòries (canals, aspectes clau per analitzar-les i identificar-ne els destinataris i finalitat)
• Com presentar les sol·licituds. Anàlisi de les bases, documentació necessària i formes de tràmit.
• Què és i com es reformula un projecte.

Ponent: Marc Vilanova, llicenciat en Sociologia per la Universitat de Barcelona i amb formació especialitzada en polítiques de joventut, gestió d'entitats i desenvolupament de plans d'igualtat. Té més de 10 anys d’experiència com a gestor tècnic d’entitats sense ànim de lucre, direcció i recerca de finançament. Ha coordinat investigacions i programes de formació de la Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona,  i ha estat director d’entitats així com responsable de finançament públic i cap de projectes. És assessor en matèria de subvencions, licitacions i Compra Pública Responsable per a administracions i iniciatives a FACTO.

Sessió 2

A la merda l'emprenadoria, hem vingut a transformar!

Sessió conclosa

15 de juliol de 2021

9:30 - 11:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

Innovació, emprenedoria, coaching, start-up i altres paraulotes conformen avui els discursos dirigits a les persones amb iniciatives empresarials d'autoocupació. Discursos que posant l'accent en la responsabilitat i risc individual, en la fortalesa i enging personal, marquen com a meta dels projectes empresarials un major impacte possible en el mercat que es tradueixi en generar dividents futuribles. 

Lluny d'aquesta lògica l'Economia Social i solidària planteja la necessitat d'impulsar i fer créixer projectes que des de la producció a la comercialització posin al centre les necessitats i interessos de les persones que l'impulsen i l'entorn on s'impulsen. Innovar però pensant i posant en el centre el QUÈ, el COM, i sobretot, el PERQUÈ!

En aquesta sessió parlarem d'impulsar projectes socioempresarials des de la mirada de l'Economia Social i Solidària. De com fer-ho, quins elements són claus per fer sostenibles els projectes, en quin marc els creem i com ho podem fer.

Si fa temps que tens curiositat, o estàs pensant en arrencar un projecte econòmic, o participes d'alguna iniciativa i vols saber-ne més, o senzillament, tens ganes d'aprendre i debatre,... apunta't!



Sessió 3

"Resiliència Informàtica o perquè una llanterna vol la nostra llista de contactes"

Sessió conclosa

22 de juliol de 2021

9:30 - 11:00 H

Lloc

En línia

Descripció

Formació introductòria sobre ciberseguretat on aprendrem perquè volen les nostres dades i poder prendre una decisió conscient a qui li proporcionem i els vectors d'entrada de la enginyeria social per poder protegir-nos millor de la ciberdelinqüència.


1. Perquè ens han de hackejar a nosaltres com a usuàries o projectes petits?
2. Usuàries: Principals vectors d'entrada per l'obtenció d'informació confidencial, d'accés dels comptes i com protegir-nos.


Formació impartida per Anna Castro, una persona amb multi-formació, preocupada i conscienciada amb les noves tecnologies, la seva implicació i la seguretat de les dades. Amb estudis en vàries branques del camp tecnològic i amb moltes ganes de continuar aprenent-ne. Interès i especialització en l'àmbit de la ciberseguretat, tant de manera formal com informal.


Sessió 4

Com les entitats d'ESS podem contractar persones migrades en situació irregular

Sessió conclosa

29 de juliol de 2021

9:30 - 11:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

Quines ajudes podem demanar per inserir laboralment persones migrants en situació irregular a les nostres entitats?
Karim Sabni, expert en Estrangeria i moviments migratoris, ens aproparà i parlarà de les diferents ajudes, com l’ACOL, i com podem demanar-les.


A càrrec de *Karim Sabni El Garraf* Portaveu de Girona Acull, expert en estrangeria i moviments migratoris, tècnic d'IDÀRIA SCCL, membre assessor de Social Project 4.0.

referent a les Xarxes
twitter :@ksabniInstagram: @ksabniI apart de portaveu de Girona Acull, membre assessor de Social Project 4.0